1. Hva er Gitarboka?

Gitarboka er en App for telefon og nettbrett hvor artister og gitarister viser hvordan de synger og spiller sine egne sanger.

2. Hvorfor Gitarboka?

Å studere en inspirerende mentor på nært hold er den eldste metoden for å lære seg å spille et instrument. I Gitarboka ønsker vi å gjenskape og tilgjengeliggjøre dette prinsippet via telefon og nettbrett.

3. Hva kan du gjøre i Gitarboka?

Du kan laste ned en originalinnspilling av en sang hvor det følger med en video som viser hvordan den spilles på gitar. Tekst, akkorder, greptabeller og tabulatur vises sammen med videoen. Velg mellom lydspor av originalinnspillingen og gitaren. Reduser hastigheten uten å forandre tonehøyden. Vend på høykant for å vise greptabeller.

4. Hvilke sanger kan man lære seg i Gitarboka?

Katalogen til Gitarboka er nå på over 130 sanger som er delt opp i en Artistserie, Barnesanger, Klassisk og Julesanger.

5. Kan man ønske seg en sang til Gitarboka?

Ja, send dine låtønsker til post@muapps.no så skal vi gjøre det vi kan for å oppfylle ønskene.

6. Hvilken telefon eller nettbrett trenger man?

Gitarboka er laget for iOS enhetene iPhone, iPad og iPod Touch.

7. Når kommer det en versjon for Android eller Windows Phone?

MuApps AS, som står bak Gitarboka, er et lite selskap som fokuserer på utvikling til iOS først. Om nye planer blir forutsigbare, kommer vi til å dele de først i vårt Nyhetsbrev.

8. Hva koster Gitarboka?

Gitarboka er gratis, så betaler man for en lisens som gir tilgang til bruk av sangene.

9. Hva koster det for å kjøpe tilgang til sangene?

19kr for en sang. Inntil 50% rabatt for kjøp av grupper av sanger. 499kr for et medlemskap som gir full tilgang til alt innhold i et halvt år.

10. Hvor kan man kjøpe sangene?

Du kan kjøpe enkeltsanger eller grupper av sanger inne i Gitarboka eller kjøpe et Gavekort som gir tilgang alle sangene i et halvt år.

11. Betaler vi opphavsmenn for bruk av sangene?

Ja, vi betaler alle del- og medeiere av sangene vederlag for tilgjengeliggjøring, synkronisering, grafisk fremstilling og bruk av master.

12. Hvem har laget Gitarboka?

MuApps AS har laget Gitarboka. Vi produserer og publiserer musikkopplærings apps, har over 20 års erfaring som pedagoger, lydteknikere og utviklere, og lager de hjelpemidlene vi skulle ønske vi hadde når vi lærte oss å spille.