08.01.16

Stilling ledig i Gitarboka

Da er vi kommet frem til det vi liker aller best i Gitarboka, nemlig å invitere flere til å jobbe sammen med oss. Vi trenger i hovedsak hjelp til å transkribere noter, tabulatur, akkorder, greptabeller, fingersettinger og tekster, men andre assosierte oppgaver kan forekomme.

Tilsvarende ca. 40% stilling f.o.m. 1.feb 2016-1.juli 2016, med mulighet for forlengelse. Lønn etter avtale.

Vi har base i Tromsø og Rainbow Studio i Oslo, men jobben er veldig fleksibel og selvstendig som betyr at du kan jobbe hvor og når du vil og levere etter avtale.

Den suverent viktigste egenskapen er at du deler vår lidenskap for musikk og musikkopplæring.

Det kan være en fordel å ha kjennskap til ProTools og Sibelius men ikke et krav, det finner vi ut av underveis. Arbeidet krever fokus og nøyaktighet.

MuApps AS er et norsk gründerfirma som for tiden fokuserer på Gitarboka

Prosessen er tiltenkt slik: Send oss en mail til post@muapps.no og forklar hvorfor du har lyst å jobbe sammen med oss. Søknadsfrist: 25.jan. Vi sender deg en kort transkriberingstest. Oppstart 1. februar.

mvh
Stein Medby
daglig leder
MuApps AS

Om MuApps

MuApps produserer og publiserer musikkopplæringsverktøy. Vi har over 20 års erfaring som pedagoger, lydteknikere og utviklere, og lager de hjelpemidlene vi skulle ønske vi hadde når vi lærte oss å spille. Den beste måten å lære seg å spille musikk er å etterligne en annen musiker. Ikke alle har det tilgjengelig, derfor har vi spesialisert oss på å synkronisere lyd, video og notasjon for å gjøre innlæring så musikalsk og inspirerende som mulig.